top of page

Om Aalborg Musikkonkurrence

VIGTIGE DATOER

1.april
SPILLERÆKKEFØLGEN

BESKRIVELSE AF BANDET Bruges som præsentation på scenen.
PROGRAM (til programfolderen) Vi skal have titel, komponist, arrangør og evt. solist til programfolderen. Husk rigtig rækkefølge.
NOTER TIL KONFERENCIER Ønsker I at vores konferencier fortæller noget mellem numrene, så skal det sendes til mig. Det er helt op til jer selv hvad I gør :-)
INDBETALING AF DELTAGERGEBYR Deltagergebyr skal passe med antallet af musikere på scenen. Antallet kan rettes til på dagen.

 

1.maj
BANDOPSTILLING

Vi skal have en tegning af bandets opstilling. Percussion flyttes ikke.
FESTTILMELDING
Festtilmeldingen dækker: gallakoncert, præmieoverrækkelse, middag og efterfølgende fest. Der kommer er særskilt invitation. 
PARTITURER
Vi skal have alle partiturer på mail: henrik_trombone@hotmail.com
OVERNATNING
Vi har igen fået lov til at overnatte på Nr. Uttrup Skole tæt på gymnasiet. Det er gratis, og lokalerne til overnatning tildeles efter først-til-mølle-princippet. Det er også på Nr. Uttrup Skole, der er mulighed for at øve. Ønsker herom ligeledes til henrik_trombone@hotmail.com, hvorefter der laves en plan, når vi kommer tættere på.
SANDWICH

Der sendes et særskilt tilbud ud, med priser og valgmuligheder ift. fyld.

AFVIKLING
Aalborg Musikkonkurrence finder sted på:
Nørresundby Gymnasium 
Studievej 14
9400 Nørresundby


BETALING
ORKESTERGEBYRET er 1500 Dkr for orkester
DELTAGERGEBYRET er 100 Dkr pr deltager og betales på dagen.
(Vi ser gerne at dele af deltagergebyret betaltes på forhånd - så vi undgår de mange kontanter. Beløbet kan rettes til på dagen). 


BUNDEN OPGAVE OG PROGRAM
Vil vare mellem tre og fire minutter og bliver udsendt pr. e-mail 1.marts. 

Alle bands har 30 min. på scenen, inklusiv opstilling og nedtagning. Fx. starter man kl 12:00, skal næste band kunne starte kl. 12:30.
Der tildeles priser til bedste march og bedste solist, men det er ikke et krav at spille en march eller et solonummer. Solistprisen kan også gives for en solopassage og til en sektion i bandet. 


SLAGTØJ
Aalborg Musikkonkurrence stiller slagtøj til rådighed. Der sendes liste ud senest 1. maj.


NODESTATIVER
Der vil være dirigentstativ til rådighed i opvarmningslokalet og på scenen. Samt stativer (med bannere) på scenen og i opvarmningsrummet.


bottom of page