top of page

Dommere 2023

Lode Violet

Lode er født i Jette i 1995 og startede hans uddannelse på Cornet ved GO! Academy for Music & Drama Willebroek i en alder af 6 år. Et år senere tilføjede han klaver. Som 14-årig, tog Lode med hans lærer/far Frans Violet med til the Kunsthumaniora Brussel. Her dimmiterede han med top karakterer. I 2017 fik han en kandidatgrad i musik fra the Royal Conservatoire Antwerps, som cornetist under kyndig undervisning af Frans Violet. De næste 2 år blev brugt på at tilegne sig en undervisningsgrad. Han underviser for tiden Brass, Ensemble & Conducting ved the GO! Academy for Music and Drama Willebroek og har gjort det siden 2019. Han er også tilknyttet the Kunsthumaniora Brussel som lærer for messing. I september 2020 startede han som Saxhorn lærer ved the Royal Conservatoire Antwerp.

 

Lode, Besson Artist & Alliance Artist, er aktiv i diverse orkestre og optræder med jævne mellemrum som solist. Han har rejst rundt til forskellige bands i europa og USA. Fra 2011 har han været principial cornet ved Brassband Willebroek, hvor han har været med til at vinde 6 nationale titler, et EM og to VM'er. 

Bo Fuglsang

Bo Fuglsang begyndte at spille trompet som 12-årig og vandt jobbet som alternerende solotrompet i Sønderjylland Symfoniorkester da han fyldte 20. Bo besad jobbet i 14 år, de sidste to som solotrompetist. Som freelancetrompetist har Bo spillet i de fleste skandinaviske orkestre, bl.a. DR Symfoniorkestret, Det Kongelige Kapel, Copenhagen Phil, Odense Symfoniorkester, Århus Symfoniorkester, Ålborg Symfoniorkester, Göteborg Symfoniorkester, Stockholm Radiosymfoniorkester, Malmø Symfoniorkester, Bergen Philharmoniske Orkester, Stavanger Symfoniorkester, Kristiansand Symfoniorkester og Den Norske Opera og Ballet i Oslo.

Derudover har Bo besiddet prøvetid som solo trompetist i de engelske orkestre, såsom London Symphony Orchestra, BBC Symphony Orchestra, Royal Philharmonic Orchestra og Bournemouth Symphony Orchestra.

Bo er fastansat i Prinsens Musikkorps siden 2020 og er ved siden af sit trompetvirke hovedfagslærer på 13 år ved MGK Sjælland.

Bo har studeret ved James Watson, tidligere professor ved The Royal Academy of Music, London, Philip Smith, tidligere solotrompetist i New York Philharmonic og hos Ole Andersen, tidligere solotrompetist i DR Symfoniorkester.

Chris Thomas

Chris's musikalske baggrund har dybe rødder i brass band-bevægelsen. Han startede med at spille som 11-årig og efter den indledende undervisning af Mr. Richard Nash og en kort tid hos The Tredegar Junior Band, så blev Chris udpeget som principial trombone hos the Sun Life Band, som kun 17-årig. En periode med en masse rejser har taget ham med rundt i hele verdenen, hvor han fik et ry for at være en af de bedste amatør kunstere i hans generation. Han har afholdt masterclasses og optrådt i koncertsale lige så langt væk som Australien, New Zealand, USA, Japan og rundt omkring i europa. I forlængelse af dette, har han optrådt som solist ved the National Brass Band Championships Gala Concert ved Royal Albert Hall i London.

Han har vundet British Open Solo Championships to gange, været den britiske trombone mester 5 gange og vundet titlen som International Brass Musician of the Year.

I juli 2000, blev Chris udpeget til at være principial trombonen i Cory Band og sammen med dem har han vundet 4 nationale titler, vundet British Open 7 gange og vundet EM 6 gange. Han var modtaget the Don Lusher award ved the Brass in Concert Championship 3 gange. Han har rejst verdenen rundt og undervist, samt optrådt med mange organisationer og har afholdt masterclasses i Sverige, Norge, Australien, USA og Japan.

bottom of page